Spillesteder/ Venues

Under Esbjerg Festuge er der arrangementer i hele byen, dog har Festugen sit centrum på Torvet og spreder sig derfra på gader, stræder, parker, pladser, ned på havnen, i kirker og på såvel store som små spillesteder med langt over 200 arrangementer. Her kan du få et overblik over nogle af de steder i byen, hvor der er aktiviteter under festugen.

 

I det store festugeprogram har du mulighed for også at søge på venues.

 

 

Torvet

Torvet er Esbjerg Festuges naturlige centrum. Her er gratis koncerter for enhver smag - rock/pop/jazz koncerter, operagalla, promenadekoncert - og også børnene tilgodeses med en børnedag, ligesom det også er på Torvet at Esbjergs mange minoriteter holder International Dag.  Så Torvet vil være fyldt med aktivitet alle dage i festugen!

 

Musik på Torvet

 

 

Havnen

Havnen er en vigtig del af festugen, og hvert år kommer der flere og flere aktiviteter til området. Der er den altid tilbagevendende containerudstilling, hvor professionelle såvel som glade amatør udstillinger deres kunst og brugskunst. Der vil være musikindslag ved containerne hver dag og også ved Restaurant Sydvesten og Marineforeningen, så det er bare at holde øje med festugeprogrammet!

 

Alt dette finder sted i den gamle Fiskerihavn. Nærmere betegnet langs Rødspættekaj og Fiskerihavnsgade. Er du i bil kan du parkere gratis på P-plads ved nedkørslen til Fiskerihavnen ad Auktionsgade. Du kan også tage bybussen fra Banegården og Fanøfærgen og stå af ved stoppestedet på H.E. Bluhmes Vej.

 

Containerudstilling

 

 

Parker

Rundt i mange af byens parker vil man også kunne opleve forskellige arrangementer i løbet af Esbjerg Festuge. Der vil både være opera i Byparken, teater i Esehaven, og gadeteater i I.C. Møllerparken.

 

 

 

Se hele programmet

Find alle de spændende muligheder i løbet af mini Festugen den 21. & 22. august. 

Se programmet

Ændrede busruter

Under Esbjerg Festuge har Sydtrafik ændret bybussernes ruter på grund af de mange udendørs aktiviteter i Skolegade. 

Se busruterne